Anmäl dig till våra kurser genom att fylla i formuläret längst ner på sidan eller maila till sekreterare.lovsattra@gmail.com. Ange vilken kurs, dina kontaktuppgifter, hundens ålder och namn samt ditt medlemsnummer i Sk Lövsättra. Max 8 deltagare med hund per kurstillfälle, principen först till kvarn gäller. Det finns även möjlighet att anmäla sig som åhörare. Din anmälan är bindande. Mer information om respektive kurs kommer i samband med kurskallelsen.
Varmt välkommen med din anmälan!

Saknar du någon kurs? Kom gärna med förslag på vad du skulle vilja ha för kurs/kurser på klubben!
Maila ditt förslag till sekreterare.lovsattra@gmail.com.

Schäfermärket – tisdagkvällar

Märket är en kurs med både teori och praktik som ger hundägaren en fin bild på vad hund är och hur den fungerar med drifter och mentalitet.

Man får även en god inblick i Hunden och lagen, försäkringar och vår organisation. I den praktiska delen av kursen ingår träning i stadsmiljö och så förbereds ekipagen för eventuellt framtida tävling i Lydnadsklass, Apellklass, BH. Efter kursen erhålls ett kursintyg på genomförd kurs i allmän hundkunskap och förmåga att hantera hunden ute i samhället. För att erhålla schäfermärket som är en pins måste man genomföra ett BH prov med godkänt resultat. http://media.xn--sklvsttra-z2a9q.se/2020/09/Schafermarket2020.pdf

Höstens kurstillfällen är på följande tisdagskvällar mellan kl. 19.00-21.00:
29/9, 6/10, 13/10, 20/10, 27/10, 3/11

Kursen innefattar även följande helger mellan kl. 09.00-15.00:
7-8/11 och 14-15/11
Kursledare: Sanna Scanlon

Kursavgift: 1 800 kr, betalas till Pg. 190036-4
Max antal deltagare är 8 ekipage, först till kvarn gäller. Anmälan görs via formuläret nedan. KURSEN ÄR NU FULLTECKNAD! Maila till sekreterare.lovsattra@gmail.com om du vill ställa i dig i kö för en reservplats.

Välkommen med din anmälan!

Lydnadshelg hösten 2020

Matilda Edholm är en jätteduktig hundägare som kan ge dig många tips och idéer om lydnadsträningen med just din hund. Datum för kursen kommer snart.

Spårhelg hösten 2020

Anmäl dig till denna spårkurs om du är intresserad av spårträning tillsammans med din hund. Våra medlemmar Marja Holm och Sissi Lövrell har lång erfarenhet av spår och de båda har lagt hundratals tävlingsspår åt klubben. Under kursen får du massa bra tips som du behöver tänka på när du ska tävla i spår med din hund.
Datum kommer inom kort.

Patrullhund

På SK Lövsättra är vi några stycken som tränar/har patrullhund.
Vi har därför en sektion som endast är en träningsavdelning, Än så länge bedriver vi ingen utbildning men vi hjälper dig gärna att söka dig fram i SBK´s utbud av utbildningar för patrullhunden.

Mer information om patrullhund finns via SBK >> (öppnas i en ny flik)”> >>>

Kursanmälan