Anmäl dig till våra kurser genom att fylla i formuläret längst ner på sidan eller maila till sekreterare.lovsattra@gmail.com. Ange vilken kurs, dina kontaktuppgifter, hundens ålder och namn samt ditt medlemsnummer i Sk Lövsättra. Max 8 deltagare med hund per kurstillfälle, principen först till kvarn gäller. Det finns även möjlighet att anmäla sig som åhörare. Din anmälan är bindande. Mer information om respektive kurs kommer i samband med kurskallelsen.
Varmt välkommen med din anmälan!

Saknar du någon kurs? Kom gärna med förslag på vad du skulle vilja ha för kurs/kurser på klubben!
Maila ditt förslag till sekreterare.lovsattra@gmail.com.

Schäfermärket – tisdagkvällar

Märket är en kurs med både teori och praktik som ger hundägaren en fin bild på vad hund är och hur den fungerar med drifter och mentalitet.

Man får även en god inblick i Hunden och lagen, försäkringar och vår organisation. I den praktiska delen av kursen ingår träning i stadsmiljö och så förbereds ekipagen för eventuellt framtida tävling i Lydnadsklass, Apellklass, BH. Efter kursen erhålls ett kursintyg på genomförd kurs i allmän hundkunskap och förmåga att hantera hunden ute i samhället. För att erhålla schäfermärket som är en pins måste man genomföra ett BH prov med godkänt resultat. http://media.xn--sklvsttra-z2a9q.se/2020/09/Schafermarket2020.pdf

Just nu finns inga inplanerade kursdatum.

Patrullhund

På SK Lövsättra är vi några stycken som tränar/har patrullhund.
Vi har därför en sektion som endast är en träningsavdelning, Än så länge bedriver vi ingen utbildning men vi hjälper dig gärna att söka dig fram i SBK´s utbud av utbildningar för patrullhunden.

Mer information om patrullhund finns via SBK >> (öppnas i en ny flik)”> >>>

Kursanmälan