Här kan du ta del av Sk Lövsättras kurser

Anmäl dig till våra kurser genom att fylla i formuläret längst ner på sidan eller maila till sekreterare.lovsattra@gmail.com. Ange vilken kurs, dina kontaktuppgifter, hundens ålder och namn samt ditt medlemsnummer i Svenska Schäferhundklubben. Max 8 deltagare med hund per kurstillfälle, principen först till kvarn gäller då vi är en rasklubb har alltid Schäferhunden företräde. Det finns även möjlighet att anmäla sig som åhörare. Din anmälan är bindande. Rabatterade priser gäller för Sk Lövsättras medlemmar. Mer information om respektive kurs kommer i samband med kurskallelsen. Varmt välkommen med din anmälan!

Saknar du någon kurs? Kom gärna med förslag på vad du skulle vilja ha för kurs/kurser på klubben!
Maila ditt förslag till sekreterare.lovsattra@gmail.com.

Kurser hösten 2022

Specialsök kurs med Röd Kong Classic

Har genomför valp/allmönslydnadskurs eller liknande. Ha en god lydnad med sin hund.

Erfarenheter innan kursstart: Någon form av belöningsteknik. Hunden är motiverad att vilja söka/leta efter något. Godis/leksak/dofthydrolat/kong.

Kursupplägg: Kursinnehållet kommer att genomföras individanpassat. Egna uppgifter tilldelas mellan kurstillfällen till respektive kursdeltagare. Vi kommer att vara i huvudsak i eran lokal med omnejd. PM skickas ut minst 5 dagar innan varje kurstillfälle.

Kursinnehåll: Förståelse för hundens beteende i arbete, markering, motivationsövning, vindlära, sökteknik, olika miljöer. Hundarna kommer att söka efter Röd Kong Classic som varje hundägare har med sig själva. 2 stycken.

Siw Rüdén är instruktör under kursen och har sina erfarenheter inom sökhundar från Försvarets hundtjänstenhet. SBK/SNWK instruktör/lärare. Flertalet kurser i Nosework och utbildningar/certifieringar till blivande specialsök instr./lärare. Domare i SNWK sedan 2014.

Pris 1900kr för våra medlemmar, betalas så snart ni fått bekräftelse på att ni kommit med!

Kursdatum 
24 okt 18.30 – 21.00
15 nov 18.30 – 21.00
6 dec 18.30 – 21.00

Egna uppgifter under julen
10 jan 18.30 – 21.00
31 jan 18.30 – 21.00
18 feb 09.00 – 16.00 plats Gustavsborg

Skyddshelg med Oscar Brunnegård,
den 1-2/10 1200kr/ekipage Max 8-9 hundar.
Oscar är en fantastiskt duktig träningsfigurant, som inte vill bli tävlingsfigge, för det är inte tjusningen med figgandet säger han.
Han är en lågmäld och ödmjuk person som har massor att ge i utbildningen av hundarna.
Denna helg passar alla nybörjare som tävlingshund och även er som inte startat i skyddet ännu!
Anmälan kan göras i tråden under, ni får en bekräftelse på att ni kommit med av sekreteraren!
Välkomna!🐾🐾